Infuzion

En nålfri anti-age behandling som ger omedelbar effekt.

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Infuzion

Infuzion är en helt ny nålfri behandlingsmetod där hyaluronsyra med olika vitaminer och mineraler, förs ner i huden. Metoden går ut på att man motverkar och åtgärdar trött och förslappad hud samt rynkor och fina linjer.

Behandlingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.

Rådgivning

Innan påbörjad behandling rekommenderar vi en rådgivning hos oss där vi lyssnar på dina önskemål och förväntningar och för oss är det ytterst viktigt att du har fullt förtroende för oss.

Vi går tillsammans igenom hur många tillfällen du behöver genomgå behandlingen för att uppnå önskat resultat.

Vanliga funderingar

Behandlingen är helt smärtfri och går till på så sätt att en patenterad kula rullas på hudytan och hyaluronsyra förs in i huden via hårfollikeln och svettkörteln. Resultatet är direkt synligt då huden blir återfuktad och spänstig, får en fräsch och naturlig lyster.

Hållbarheten för denna behandling är mellan fyra till sex månader. För ultimat och hållbart resultat rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

Problemområden

som kan behandlas med infuzion

Fyra olika områden går att behandla

Fokus på specialområden

Rynkor & fina linjer

Hudföryngring

Gratis rådgivning

Innan du genomgår behandlingen rekommenderar vi en gratis rådgivning hos en av våra specialistsjuksköterskor, där vi lyssnar på dina förväntningar och önskemål och tillsammans går igenom önskade områden som du vill behandla. 

Priser & övriga behandlingar

Produkter

På Klinik E.K erbjuder vi ett brett sortiment produkter. Kom in till oss för att fråga vilka produkter som passar dig bäst!

Var utförs tjänsten?

Flottiljgatan 67
721 31 Västerås

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se