Ögonbrynstransplantation

Naturligt täta och fylliga ögonbryn med den senaste transplantationsmetoden.

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Kosmetisk ögonbryns-
transplantation

Precis som med hår – upptar ögonbryn en väldigt intressant del av vårt ansikte. Dess mest populära egenskap är såklart den estetiska och speciellt för kvinnor, utgör ögonbrynen en stor del då den både ger karaktär och ramar in ansiktet. Tyvärr upplever många kvinnor att de inte kan få den täthet de önskar och en orsak till detta är om man plockar ögonbrynen mycket, under långa perioder. Andra orsaker kan vara sjukdomar eller eventuella trauman som medför att ögonbrynens hår faller av. En annan anledning till att många kvinnor väljer att transplantera hår är för att de inte är nöjda med brynens form och fyllighet.

På Klinik E.K använder vi oss av micro FUE-metoden som är den senaste metoden inom hårtransplantation. Detta innebär att givarhår flyttas från bakhuvudet och transplanteras in i önskat område. Med en kosmetisk ögonbrynstransplantation återfår du tätare och fylligare ögonbryn på ett naturligt sätt.

Såhär går behandlingen till

Micro FUE-metoden utförs under lokalbedövning så patienten upplever ingen värk eller smärta och man tar hänsyn till ögonbrynets växtriktning under transplantationsprocessen, detta för ett naturligt och optimalt resultat och resultatet lämnar inga spår av ärr.

Rengöring & skötsel

I samband med genomförd ögonbrynstransplantation, får du instruktioner kring eftervårdsprocessen.

Rådgivning

Innan du genomgår en ögonbrynstransplantation, får du träffa våra hår specialister. Under denna rådgivning går vi igenom dina önskemål, förutsättningar, samt vilket resultat du kan förväntas få. Två viktiga huvudpunkter beaktas under rådgivning, det ena är behovet av mottagarområde och det andra är antalet transplantat som kan erhållas från givarområdet.

Vanliga funderingar

Inom en vecka efter transplantationen, ser det behandlade området väldigt naturligt ut. Inom de kommande två veckorna har även givareområdet läkt.

   Återhämtningen ser densamma ut som vid FUE-hårtransplantationsprocessen.

Efter cirka två till fem veckor efter transplantationen faller de transplanterade hårstråna bort och det tar cirka 2-3 månader innan hårsäckarna producerar hår igen och du kan se ett slutresultat efter cirka ett år.

Före & efter

Före

Efter

Gratis rådgivning

Innan du genomgår behandlingen rekommenderar vi en gratis rådgivning hos en av våra specialistsjuksköterskor, där vi lyssnar på dina förväntningar och önskemål och tillsammans går igenom önskade områden som du vill behandla. 

Priser & övriga behandlingar

Produkter

På Klinik E.K erbjuder vi ett brett sortiment produkter. Kom in till oss för att fråga vilka produkter som passar dig bäst!

Var utförs tjänsten?

Flottiljgatan 67
721 31 Västerås

Service på en helt ny nivå! 

Hårtransplantation

Vår gratis Shuttle Service är tillgänglig för dig som önskar transport från buss/tågstationen samt flygplatsen i Västerås till kliniken i samband med hårtransplantationen.

För bokning av transfer, klicka på knappen nedan eller ring oss på 021-448 56 66!

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se