Skäggtransplantation

Naturligt fyllig ansiktsbehåring med den senaste transplantationsmetoden.

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Kosmetisk skägg-
transplantation

Precis som med hår – spelar även skägg och mustasch en stor roll i många mäns utseende då det ger både karaktär och ramar in ansiktet. Tyvärr upplever många att de inte kan odla skägg/mustasch eller som upplever att de har håravall. Med en kosmetisk skäggtransplantation återfår du som vill ha ett fylligt ansiktsbehåring på ett naturligt sätt.

På Klinik E.K använder vi oss av micro FUE-metoden som är den senaste inom hårtransplantation. Detta innebär att givarhår flyttas från bakhuvudet och transplaneteras in i önskat område. 

Såhär går behandlingen till

Micro FUE-metoden utförs under lokalbedövning så patienten upplever ingen värk eller smärta och man tar hänsyn till skäggets växtriktning under transplantationsprocessen, detta för ett naturligt och optimalt resultat och resultatet lämnar inga spår av ärr.

Rengöring & skötsel

I samband med genomförd skäggtransplantation, får du instruktioner kring eftervårdsprocessen.

Rådgivning

Innan du genomgår en skäggtransplantation, får du träffa våra hår specialister. Under denna rådgivning går vi igenom dina önskemål, förutsättningar, samt vilket resultat du kan förväntas få. Två viktiga huvudpunkter beaktas under rådgivning, det ena är behovet av mottagarområde och det andra är antalet transplantat som kan erhållas från givarområdet.

Vanliga funderingar

Inom en vecka efter transplantationen, ser det behandlade området väldigt naturligt ut. Inom de kommande två veckorna har även givareområdet läkt.

   Återhämtningen ser densamma ut som vid FUE-hårtransplantationsprocessen och tillsammans med PRP går läkningen extra snabbt.

Du kan redan efter sex månader se resultatet och efter cirka 12-18 månader kan du se ett naturligt och fylligt slutresultat.

Före & efter

klicka på respektive bild

skäggtransplantation-glest-skägg
skäggtransplantation-fylligt-skägg

Gratis rådgivning

Innan du genomgår behandlingen rekommenderar vi en gratis rådgivning hos en av våra specialistsjuksköterskor, där vi lyssnar på dina förväntningar och önskemål och tillsammans går igenom önskade områden som du vill behandla. 

Priser & övriga behandlingar

Produkter

På Klinik E.K erbjuder vi ett brett sortiment produkter. Kom in till oss för att fråga vilka produkter som passar dig bäst!

Var utförs tjänsten?

Flottiljgatan 67
721 31 Västerås

Service på en helt ny nivå! 

Hårtransplantation

Vår gratis Shuttle Service är tillgänglig för dig som önskar transport från buss/tågstationen samt flygplatsen i Västerås till kliniken i samband med hårtransplantationen.

För bokning av transfer, klicka på knappen nedan eller ring oss på 021-448 56 66!

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se