Lipomatic

Skonsam fettsugning med oerhörd precision och säkerhet.

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Lipomatic

Lipomatic är en teknik som vi använder oss av på Klinik E.K för att avlägsna överflödiga fettdepåer. Under operationen elimineras fettet och frigörs ur kroppen genom vibrationsmönster, utan smärta. Operationen utförs av en kirurg och maskinen som används har ett säkerhetssystem som skyddar både nerver och muskelvävnad.

Tekniken är väldigt skonsam, mindre smärtsam och har en oerhörd precision.

Konsultation

Innan du genomgår en fettsugning bokar du tid för konsultation, där du träffar vår plastikkirurg för att kunna ställa dina frågor och stämma av dina förväntningar och eventuella orosmoln. För oss är det viktigt att du har förtroende för oss och att du känner dig trygg. Kostnad för läkarkonsultation är 500 kr.

Bestämmer du dig för en operation planerar vi den tillsammans med dig och går igenom vad som händer före och efter operationen, vilket du kan läsa mer om under ”Vanliga funderingar” nedan.

Vi vill att du ska bli så nöjd som möjligt!

Vanliga funderingar

Fettsugning görs under lokalbedövning i det aktuella området. Vi använder oss av den så kallade NIL-tekniken som är baserad på en rörelse som gör det möjligt att ta bort fettvävnaderna. Tekniken är skonsam mot de andra vävnader och har ett säkersystem som ger färre blåmärken och mindre risk för ödem samt bidrar till en mindre smärtsam och snabbare återhämtning för patienten.

För att minska svullnad och även underlätta hudens ihopdragning används ett kompressionsplagg anpassat efter behandlingsområden. Kompressionsplagget ska du bära dygnet runt i enlighet med läkarordinationen. Syftet är att med hjälp av plaggen påskynda läkningsprocessen men också för att minska risken för ojämnheter. Efter operationen är du redo att åka hem.

   Dagen efter behandlingen kan du ta bort omläggningskompressen och duscha som vanligt. Redan dagen efter kan de allra flesta till och med återgå till sin normala livsstil, men tänk på att du ska bära kompressionsplaggen dygnet runt i två veckor efter behandlingen. 

Behandlingsområden

Tekniken används för att avlägsna fett och forma specifika områden såsom:  

Före & efter

Före

Efter

Gratis rådgivning

Innan du genomgår behandlingen rekommenderar vi en gratis rådgivning hos en av våra specialistsjuksköterskor, där vi lyssnar på dina förväntningar och önskemål och tillsammans går igenom önskade områden som du vill behandla. 

Priser

Produkter

På Klinik E.K erbjuder vi ett brett sortiment produkter. Kom in till oss för att fråga vilka produkter som passar dig bäst!

Var utförs tjänsten?

Flottiljgatan 67
721 31 Västerås

Service på en helt ny nivå! 

Operationer

Vår gratis Shuttle Service är tillgänglig för dig som önskar transport från buss-/tågstationen samt flygplatsen i Västerås till kliniken i samband med operationen.

För bokning av transfer, klicka på knappen nedan eller ring oss på 021-448 56 66!

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se