Sixpack

Skulptera fram dina magmuskler med den senaste fettsugningstekniken.

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Sixpack

En dröm som många kvinnor och män har är ett vältrimmat sixpack och sanningen är den att alla redan har ett sixpack. Beroende på livsstil och olika kostvanor, samlas det mycket underhudsfett, vilket döljer dessa rutor och att få fram dem kan vara svårt.

Nu kan du med hjälp av Lipomatic – som är den senaste och mest utvecklade tekniken inom fettsugning – bli av med det överflödiga kroppsfettet och skapa en illusion av större och mer avgränsade muskelpartier.

Konsultation

För att genomföra denna operation bör bukmusklerna inte vara helt otränade då det är det underliggande utseendet som framhävs. Det krävs även ett visst mått av underhudsfett för att kunna skulptera fram muskulaturen. Kostnad för läkarkonsultation är 500 kr.

Vanliga funderingar

Operationen utförs av en kirurg under lokalbedövning. Under operationen elimineras fettet och frigörs ur kroppen genom vibrationsmönster, utan smärta med hjälp av en fin vibrerande kanyl.

   Tekniken som används har ett säkerhetssystem som skyddar både nerver och muskelvävnad. Fettvävnader avlägsnas mellan befintliga muskelvävnader och muskelpartier skulptureras fram.

En viktig förutsättning för att uppnå ett gott resultat är att du redan har eller har antydningar till magrutor. För att sedan förstärka dessa ännu mer, går vi in mellan dina befintliga magrutor och avlägsnar fettet för att skapa mer definierade konturer för att dina magrutor ska framträda tydligare.

Man går hem efter ett par timmar och skall under första veckan bära ett kompressionsplagg, dygnet runt i cirka två veckor. Den svullnad och missfärgning som uppstår försvinner under de första veckorna.

   Det är viktigt att undvika all typ av träning under de första veckorna och även vara försiktig med fysisk aktivitet som exempelvis löpning.

kropp-sexpack

Gratis rådgivning

Innan du genomgår behandlingen rekommenderar vi en gratis rådgivning hos en av våra specialistsjuksköterskor, där vi lyssnar på dina förväntningar och önskemål och tillsammans går igenom önskade områden som du vill behandla. 

Priser & övriga behandlingar

 • Rumpförstoring från 48 000 kr

  Brazilian Butt Lift

 • Läpplyft från 19 000 kr
 • Bröst från 32 000 kr
 • Ansikte från 29 000 kr

  Hela ansiktet

 • Sixpack från 56 000 kr

  Magrutor

 • Armplastik inklusive fettsugning från 45 000 kr
 • Lårplastik inklusive fettsugning från 55 000 kr
 • Ryggplastik inklusive fettsugning från 55 000 kr
 • Bukplastik inklusive fettsugning från 40 000 kr

  Liten

 • Bukplastik inklusive fettsugning från 65 000 kr

  Full

 • Hudförändringar från 2 500 kr

  Ytterligare 700 kr tillkommer för varje förändring

 • Förminskning inre blygdläppar från 22 000 kr

  Intimkirurgi

Produkter

På Klinik E.K erbjuder vi ett brett sortiment produkter. Kom in till oss för att fråga vilka produkter som passar dig bäst!

Var utförs tjänsten?

Flottiljgatan 67
721 31 Västerås

Service på en helt ny nivå! 

Operationer

Vår gratis Shuttle Service är tillgänglig för dig som önskar transport från buss-/tågstationen samt flygplatsen i Västerås till kliniken i samband med operationen.

För bokning av transfer, klicka på knappen nedan eller ring oss på 021-448 56 66!

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se