Meny

Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Läppförstoring

med eget fett

Läppförstoring består i att eget fett, tas från något ställe på kroppen och injiceras i ena eller båda läpparna.

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Varför gör man läppförstoring?

Det kan finnas både kosmetiska och funktionella skäl. Läpparna kan upplevas tunna eller så är det fel balans mellan tjockleken av under- och överläpp eller så är tjockleken ojämn.

Före, under och efter operationen

Du träffar läkaren när du kommer till kliniken, behandlingsplanen bekräftas och plastikkirurgen ritar för att ni skall vara helt överens om vad som skall åtgärdas och varifrån fett skall hämtas, vilket görs med fettsugning. Du får tabletter för smärtstillning och förebyggande av svullnad.

Efter förberedelser med tvätt, dukning och bedövning görs operationen i lokalbedövning. Den tar 30 till 50 minuter att genomföra.

Efteråt vilar du en kort stund på kliniken före hemresan. Det finns inga stygn som behöver tas bort, men räkna med blåmärken och svullnad som försvinner på 10 till 14 dagar. Du kan använda kosmetiska produkter för att dölja blåmärkena om du vill börja jobba tidigare.

Vanliga funderingar

Vilka är riskerna?

Som vid alla kirurgiska ingrepp finns vissa risker. Det kan bli blödning i vävnaden, infektion eller synliga ojämnheter i hudytan.

Hur länge håller resultatet?

De flesta patienter är nöjda med resultatet efter en läppförstoring. Ärren är osynliga då de ligger på insidan av läppen. Resultatet består i flera år, men vid behov kan ingreppet upprepas senare.

ansikte-bichectomi
läppförstoring

Gratis rådgivning

Innan du väljer att genomföra någon operation eller behandling hos oss rekommenderar vi rådgivning med en av våra specialistsjuksköterskor. Under konsultationen klargör vi vilka förväntningar och önskemål du har, sedan sker en genomgång av önskade områden för operation eller behandling.

Priser & övriga tjänster

Produkter

På Klinik E.K erbjuder vi ett brett sortiment produkter. Kom in till oss för att fråga vilka produkter som passar dig bäst!

Var utförs tjänsten?

Flottiljgatan 67
721 31 Västerås

Service på en helt ny nivå! 

Operationer

Vår gratis Shuttle Service är tillgänglig för dig som önskar transport från buss-/tågstationen samt flygplatsen i Västerås till kliniken i samband med operationen.

För bokning av transfer, klicka på knappen nedan eller ring oss på 021-448 56 66!

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss på

Recension