Meny

WAL

Water-Jet Assisted Liposuction

En högt specialiserad fettsugningsteknik som används för att avlägsna oönskade fettdepåer i olika kroppsdelar på ett mycket skonsamt sätt.

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Water-Jet Assisted Liposuction (WAL)

WAL även känd som Body Jet eller Aqua-Lipo är en högt specialiserad fettsugningsteknik som används för att avlägsna oönskade fettdepåer i olika kroppsdelar på ett mycket skonsamt sätt. Med denna avancerade teknik används en tunn, fläktformad vattenstråle som kanaliseras in i fettvävnaden. Som ett resultat tappar fettet lätt sin struktur och frigörs. En sugkanyl tar bort fettet samtidigt i motsats till vad som sker i traditionell fettsugning. De omgivande lymfatiska, bindväv, nerver och blodkärl förblir mycket mindre traumatiserade vilket är oerhört viktigt vid fettsugningen.

Fördelarna med WAL

  • Snabb läkning och återhämtning
  • Mindre smärta och obehag och blåmärken
  • Lite eller ingen skada på de omgivande vävnaderna
  • Minskad svullnad och blåmärken
  • Mindre anestesi behövs
  • Slätare resultat

Konsultation

Innan du genomgår en fettsugning bokar du tid för konsultation, där du träffar vår plastikkirurg för att kunna ställa dina frågor och stämma av dina förväntningar och eventuella orosmoln. För oss är det viktigt att du har förtroende för oss och att du känner dig trygg. Kostnad för läkarkonsultation är 500 kr.

Bestämmer du dig för en operation planerar vi den tillsammans med dig och går igenom vad som händer före och efter operationen. Detta för att du ska bli så nöjd som möjligt.  

Vanliga funderingar

Hur går operationen till?

Fettsugning med WAL görs under lokalbedövning eller narkos. Tekniken är skonsam mot andra vävnader och resulterar i färre blåmärken och mindre risk för ödem samt bidrar till en mindre smärtsam och snabbare återhämtning för patienten.

Vad händer efter operationen?

För att minska svullnad och även underlätta hudens hopdragning används ett kompressionsplagg anpassat efter behandlingsområdet. Kompressionsplagget ska du bära dygnet runt i enlighet med läkarordinationen. Syftet är att med hjälp av plagget påskynda läkningsprocessen, men också minska risken för ojämnheter. Efter operationen är du redo att åka hem.

   Dagen efter behandlingen kan du ta bort omläggningskompressen och duscha som vanligt. Kompressionsplaggen ska du bära dygnet runt i två veckor efter behandlingen.

Före & efter

Före

Efter

Gratis rådgivning

Innan du genomgår behandlingen rekommenderar vi en gratis rådgivning hos en av våra specialistsjuksköterskor, där vi lyssnar på dina förväntningar och önskemål och tillsammans går igenom önskade områden som du vill behandla. 

Priser & övriga behandlingar

Produkter

På Klinik E.K erbjuder vi ett brett sortiment produkter. Kom in till oss för att fråga vilka produkter som passar dig bäst!

Var utförs tjänsten?

Flottiljgatan 67
721 31 Västerås

Service på en helt ny nivå! 

Operationer

Vår gratis Shuttle Service är tillgänglig för dig som önskar transport från buss-/tågstationen samt flygplatsen i Västerås till kliniken i samband med operationen.

För bokning av transfer, klicka på knappen nedan eller ring oss på 021-448 56 66!

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss på

Recension