Meny

Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

PRP

PRP hjälper till att behandla, stärka och förhindra håravfall och används även när man genomför en hårtransplantation.

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

PRP-behandling

Platlet Rich Plasma (PRP)-behandling för håravfall eller hårförtunning, är en behandling som har funnits i många år. PRP hjälper till att behandla, stärka och förhindra håravfall och används även när man genomför en hårtransplantation.

En förebyggande och bromsande behandling mot håravfall

Hårtransplantation som behandlas med PRP gör det möjligt för vävnader att läka snabbare och nybildning av blodkärl i transplantationsområdet, vilket i sin tur ökar syre och mängden av näringsämnen som levereras till de transplanterade hårsäckarna och främjar till snabbare hårväxt och fylligare resultat under en mycket längre tid.  

PRP som tillämpas efter en hårtransplantation i syfte att uppnå bättre resultat, bör göras vid sex tillfällen med två till tre veckors intervall mellan varje behandlingstillfälle. Ett synligt resultat märks först efter andra behandlingstillfället. 

Vanliga funderingar

Hur går behandlingen till?

På behandlingsdagen tar våra specialistsjuksköterskor ett blodprov från dig. Detta centrifugeras sedan i en blodcentrifug, för att koncentrera och separera plasma med stor mängd blodplättar (trombocyter) från resten av plasman och de röda blodkropparna. Den trombocytrika plasman injiceras tillbaka i hårbotten på de ytor som man vill behandla, med hjälp av små stick. Önskar man bedövning, kan vi lägga på det också. Hela processen tar cirka 60 minuter.  

   Behandlingen är 100 % naturlig och innehåller inga kemiska ämnen eller tillsatser då det består av kroppens egna celler och ger heller inga biverkningar.

Hur många gånger måste jag göra behandlingen?

För att uppnå ett optimalt resultat behöver man göra upprepade behandlingar, minst en gång per år. Du som lider av ärftligt håravfall kan behöva göra behandlingen en gång var sjätte månad för att upprätthålla resultatet. 

Före & efter

klicka på respektive bild

klinikek-håravfall
Hår

Gratis rådgivning

Innan du väljer att genomföra någon operation eller behandling hos oss rekommenderar vi rådgivning med en av våra specialistsjuksköterskor. Under konsultationen klargör vi vilka förväntningar och önskemål du har, sedan sker en genomgång av önskade områden för operation eller behandling.

Priser & övriga behandlingar

Produkter

På Klinik E.K erbjuder vi ett brett sortiment produkter. Kom in till oss för att fråga vilka produkter som passar dig bäst!

Var utförs tjänsten?

Flottiljgatan 67
721 31 Västerås

Service på en helt ny nivå! 

Hårtransplantation

Vår gratis Shuttle Service är tillgänglig för dig som önskar transport från buss/tågstationen samt flygplatsen i Västerås till kliniken i samband med hårtransplantationen.

För bokning av transfer, klicka på knappen nedan eller ring oss på 021-448 56 66!

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss på

Recension