Bröstförminskning

Förminska brösten med en modern metod utan narkos som lämpar sig lika bra för både kvinnor och män.

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Bröstförminskning med fettsugning

Ett naturligt resultat utan narkos

På Klinik E.K arbetar vi med Lipomatic tekniken – en helt ny modern metod för dig som vill reducera bröstens volym utan narkos. Denna metod lämpar sig både för kvinnor som vill reducera bröstens storlek men lämpar sig likväl för asymmetri.

Med denna metod avlägsnas fettvävnader i bröstet utan att man ändrar på bröstvårtans placering och möjliggör för eventuell amning efter bröstförminskning med Lipomatic-tekniken.

Fördelarna med bröstförminskning via fettsugning

  • Utförs utan narkos
  • Mindre skador i bröstet och närliggande vävnader
  • Lämnar mindre synliga ärr
  • Färre komplikationer efter operationen
  • Snabbare återhämtning

Gynekomasti – manlig bröstförminskning utan narkos

Utvecklingen av mansbröst kan uppstå i alla åldrar och medföra en psykisk belastning. Gynekomasti innebär att man minskar bröstvävnadens mängd och storlek.

Konsultation

Innan du genomgår en bröstförminskning får du träffa kirurgen. Under denna konsultation går vi igenom dina önskemål samt vilket resultat du kan förväntas få. Kostnad för läkarkonsultation är 500 kr. Alla operationer planeras utifrån dina förutsättningar.

Vanliga funderingar

Operationen sker under lokalbedövning och genom borttagning av bröstkörtelvävnad, med hjälp av små snitt längs med vårtgårdens nedre kant. Hela processen tar samanlagt cirka en timme.

Oftast kan man återgå till arbetet cirka en vecka efter operationen beroende på vilken typ av yrke man har. Men det viktigt att man tar det lugnt. Du kan med fördel promenera men eventuell träning ska du återuppta fram till cirka två till tre veckor efter operationen och överkroppsträning ska inte utföras under den första månaden.

  • Ärftlighet
  • Viktnedgång
  • Viktuppgång
  • Läkemedel
  • Hormonella förändringar

Det kan ta cirka sex till åtta månader efter gynekomasti, innan du kan se ett slutgiltigt resultat. Det är viktigt att man håller samma vikt som innan operationen då en viktuppgång kan leda till att bröstkörteln växer till.

Före & efter

klicka på respektive bild

bröstförstoring

Gratis rådgivning

Innan du genomgår behandlingen rekommenderar vi en gratis rådgivning hos en av våra specialistsjuksköterskor, där vi lyssnar på dina förväntningar och önskemål och tillsammans går igenom önskade områden som du vill behandla. 

Priser & övriga tjänster

Produkter

På Klinik E.K erbjuder vi ett brett sortiment produkter. Kom in till oss för att fråga vilka produkter som passar dig bäst!

Var utförs tjänsten?

Flottiljgatan 67
721 31 Västerås

Service på en helt ny nivå! 

Operationer

Vår gratis Shuttle Service är tillgänglig för dig som önskar transport från buss-/tågstationen samt flygplatsen i Västerås till kliniken i samband med operationen.

För bokning av transfer, klicka på knappen nedan eller ring oss på 021-448 56 66!

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se