Meny

Bröstförminskning

En bröstförminskning är ett plastikkirurgiskt ingrepp som utförs i syfte med att förändra bröstens volym och tyngd och förbättra bröstens utseende.

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Bröstförminskning

Stora bröst är ett relativt vanligt problem, som med kirurgiskt ingrepp går att åtgärda. Hud, fett och körtelvävnad avlägsnas, så att en förminskning och uppstramning erhålls.

Operationen utförs i narkos. Före operationen sker en uppmarkering av de planerade snitten. Du har viss möjlighet till att diskutera med doktorn hur den slutliga formen av brösten blir. Vid operationen avlägsnas en hud, fett och körtelöverskott, samtidigt som bröstvårtan flyttas upp till en normal placering. Därefter sys hudkanterna mot varandra och ärret får formen av ett upp och nedvänt T. Ibland kan man undvika det nedre snittet i bröstvecket.

Operationen ger ärr som är lokaliserade runt bröstvårtorna, i vecken under brösten, samt vertikalt ner från bröstvårtorna till de nedre ärren. Ärren är inte särskilt framträdande, men efter tre till fyra månader kan de bli röda och irriterade. Detta är dock en naturlig period i läkningsprocessen och efter ytterligare någon månad bleknar ärren och förbättras successivt. Tejpning av ärren har visat sig påskynda och förbättra läkningsprocessen.

Känseln i bröstvårtorna blir ofta nedsatt, speciellt i början, men kommer så småningom tillbaka. Efter ca ett år är känseln i det närmaste normal. En viss nedsatt erogen känsel får man tyvärr alltid räkna med. Brösten kommer att förändras i samband med eventuell graviditet.

Konsultation

Innan du genomgår en bröstförminskning får du träffa kirurgen. Under denna konsultation går vi igenom dina önskemål samt vilket resultat du kan förväntas få. Kostnad för läkarkonsultation är 500 kr. Alla operationer planeras utifrån dina förutsättningar.

Före & efter

klicka på respektive bild

bröstförstoring

Gratis rådgivning

Innan du genomgår behandlingen rekommenderar vi en gratis rådgivning hos en av våra specialistsjuksköterskor, där vi lyssnar på dina förväntningar och önskemål och tillsammans går igenom önskade områden som du vill behandla. 

Priser & övriga tjänster

Produkter

På Klinik E.K erbjuder vi ett brett sortiment produkter. Kom in till oss för att fråga vilka produkter som passar dig bäst!

Var utförs tjänsten?

Flottiljgatan 67
721 31 Västerås

Service på en helt ny nivå! 

Operationer

Vår gratis Shuttle Service är tillgänglig för dig som önskar transport från buss-/tågstationen samt flygplatsen i Västerås till kliniken i samband med operationen.

För bokning av transfer, klicka på knappen nedan eller ring oss på 021-448 56 66!

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss på

Recension