Bröstörstoring

Bröstförstoring är en metod för att öka bröstets volym. Detta görs oftast med implantat, men vi erbjuder även fettransplantation där fett tas från andra delar av kroppen och flyttas till bröstet.

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Bröstförstoring med implantat

Många kvinnor vill förbättra vad naturen gett dem, eller återskapa vad graviditet, viktminskning eller åldrande har tagit. Bröstförstoring är en av de vanligaste kosmetiska operationerna i Sverige med ungefär 40% av de plastikkirurgiska ingreppen. Bröstkirurgi förbättrar ditt utseende och ökar din självkänsla.

Bröstförstoring är en metod för att öka bröstets volym. Detta görs oftast med implantat, men vi erbjuder även fettransplantation där fett tas från andra delar av kroppen och flyttas till bröstet. En fettransplantation rekommenderas till dig som vill ha måttligt bröstförstoring eller formändring. I vissa andra fall kan fettransplantation med fördel användas tillsammans med implantat för att nå ett fulländat resultat. Bröstoperationerna sker som regel i narkos men medan mindre ingrepp kan göras i lokalbedövning.

Trygghetsgaranti

Trygghetsgarantin innebär att vi justerar behandlingar som inte uppnått målet. Oftast är detta små ingrepp i lokalbedövning som då görs utan extra kostnader. Vid narkos till kommer en viss kostnad.

Konsultation

På Klinik E.K möter du erfarna plastikkirurger som besitter både teknisk skicklighet och ett konstnärligt öga. Konsultationens mål är att omsätta dina önskemål och personliga förutsättningar till ett behandlingsförslag.

Vanliga funderingar

Det korta svaret är att det är du som bestämmer. Vid konsultationen ägnas mycket tid åt ett samtal om dina önskemål och förväntningar. Du får testa med provinlägg i BH’n för att komma svaret närmare och slutligen bestämma storlek och form.

Som en del av behandlingsplanen föreslås också placering av ärret. Det finns olika möjligheter att välja på som alla har sina för- och nackdelar. Målet är att åstadkomma det önskade resultatet på så säkert sätt som möjligt och minimera riskerna.
För detta är snitt i vecket under bröstets yttre del att föredra i de flesta fall. Det finns andra placeringar, t.ex. i kanten av vårtgården och i armhålan, men dessa används endast i undantagsfall.

Här finns det två möjligheter, framför- eller bakom bröstmuskeln. Det vanligaste är att lägga implantaten bakom muskeln där de ligger under en tjockare täckning och ger ett naturligt utseende.
I vissa fall måste implantaten läggas framför bröstmuskeln direkt under bröstkörteln, t.ex. för aktiva idrottare där muskeln inte får störas.

Vi använder implantat från Mentor.

Ja, du får kvalificerad eftervård med övervakning och du har möjlighet att övernatta på Klinik E.K där du givetvis får ett eget rum.

klinik-ek-brostforstoring

Gratis rådgivning

Innan du genomgår behandlingen rekommenderar vi en gratis rådgivning hos en av våra specialistsjuksköterskor, där vi lyssnar på dina förväntningar och önskemål och tillsammans går igenom önskade områden som du vill behandla. 

Priser & övriga behandlingar

Produkter

På Klinik E.K erbjuder vi ett brett sortiment produkter. Kom in till oss för att fråga vilka produkter som passar dig bäst!

Var utförs tjänsten?

Flottiljgatan 67
721 31 Västerås

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se