Meny

Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Bröstlyft

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Bröstlyft

Hängande bröst är ett relativt vanligt problem. Det går att åtgärda på kirurgisk väg med så kallad nyckelhålskirurgi, vilket innebär att en bit hud avlägsnas. Resultatet blir en uppstramning av kvarvarande hud när snittet sys ihop igen.

Operationen utförs under narkos. Före operationen markeras de planerade snitten, du kan då diskutera med din läkare om du har frågor kring slutresultatet. Hud, fett och körtelöverskott avlägsnas och sedan flyttas bröstvårtan till en normal placering Hudkanterna sys sedan ihop och ärret går runt bröstvårtan och lodrätt ned mot vecket under bröstet. Det förekommer att ett snitt även läggs under bröstet.

Ärren tenderer inte att vara särskilt framträdande, men efter tre till fyra månader kan de bli röda och irriterade. Irritationen är en naturlig del av läkningsprocessen och efter ytterligare någon månad bleknar ärren och förbättras sedan successivt. Tejpning av ärren har visat sig påskynda och förbättra läkningsprocessen.

Känseln i bröstvårtorna blir ofta nedsatt, särskilt den första tiden efter operation. Den kommer stegvis tillbaka, efter ca ett år är känseln typiskt sett normal. En viss nedsatt erogen känsel får man tyvärr ofta räkna med. Brösten kommer att förändras i samband med eventuell graviditet.

Konsultation

Innan du genomgår en bröstförminskning får du träffa en kirurg. Under konsultationen går vi igenom dina önskemål och diskuterar vilket resultat som förväntas. Konsultation med våra läkare kostar alltid 500 kr. Samtliga operationer planeras utifrån dina individuella förutsättningar.

Gratis rådgivning

Innan du väljer att genomföra någon operation eller behandling hos oss rekommenderar vi rådgivning med en av våra specialistsjuksköterskor. Under konsultationen klargör vi vilka förväntningar och önskemål du har, sedan sker en genomgång av önskade områden för operation eller behandling.

Priser & övriga tjänster

Produkter

På Klinik E.K erbjuder vi ett brett sortiment produkter. Kom in till oss för att fråga vilka produkter som passar dig bäst!

Var utförs tjänsten?

Flottiljgatan 67
721 31 Västerås

Service på en helt ny nivå! 

Operationer

Vår gratis Shuttle Service är tillgänglig för dig som önskar transport från buss-/tågstationen samt flygplatsen i Västerås till kliniken i samband med operationen.

För bokning av transfer, klicka på knappen nedan eller ring oss på 021-448 56 66!

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss på

Recension