Meny

Bröstlyft

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Bröstlyft

Hängande bröst är ett relativt vanligt problem, som med ett kirurgiskt ingrepp går att åtgärda. Man använder sig då av så kallad nyckelhålskirurgi, där hud avlägsnas för att sedan sys ihop i en uppstramande åtgärd.


Operationen utförs i narkos. Före operationen sker en uppteckning av de planerade snitten. Du har möjlighet att diskutera med doktorn hur den slutliga formen av brösten blir. Vid operationen avlägsnas ett hudöverskott samtidigt som bröstvårtan flyttas upp till en normal placering. Därefter sys hudkanterna mot varandra och ärret kommer att ligga runt bröstvårtan och lodrätt ned mot vecket under bröstet. det är vanligt att också lägga snitt under bröstet och ärret får då formen av ett ankare.


Ärren är oftast inte särskilt framträdande, men efter tre till fyra månader kan de bli röda och irriterade. Detta är dock en naturlig period i läkningsprocessen och efter ytterligare någon månad bleknar ärren och förbättras successivt. Tejpning av ärren har visat sig påskynda läkningsprocessen. Känseln i bröstvårtorna blir ofta nedsatt, speciellt i början, men kommer så småningom tillbaka. Efter ca ett år är känseln i det närmaste normal. En viss nedsatt erogen känsel får man tyvärr alltid räkna med. Brösten kommer att förändras i samband med eventuell graviditet.

Konsultation

Innan du genomgår en bröstförminskning får du träffa kirurgen. Under denna konsultation går vi igenom dina önskemål samt vilket resultat du kan förväntas få. Kostnad för läkarkonsultation är 500 kr. Alla operationer planeras utifrån dina förutsättningar.

Gratis rådgivning

Innan du genomgår behandlingen rekommenderar vi en gratis rådgivning hos en av våra specialistsjuksköterskor, där vi lyssnar på dina förväntningar och önskemål och tillsammans går igenom önskade områden som du vill behandla. 

Priser & övriga tjänster

Produkter

På Klinik E.K erbjuder vi ett brett sortiment produkter. Kom in till oss för att fråga vilka produkter som passar dig bäst!

Var utförs tjänsten?

Flottiljgatan 67
721 31 Västerås

Service på en helt ny nivå! 

Operationer

Vår gratis Shuttle Service är tillgänglig för dig som önskar transport från buss-/tågstationen samt flygplatsen i Västerås till kliniken i samband med operationen.

För bokning av transfer, klicka på knappen nedan eller ring oss på 021-448 56 66!

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss på

Recension