Meny

Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Trådlyft

Trådlyft är idag en ledande metod bland hudföryngrande behandlingar. En stor och viktig anledning är att man får utmärkta estetiska resultat utan smärta eller narkos.  

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Ultra V Soft Trådlyft

Icke-kirurgisk metod med omedelbart resultat

Trådlyft är en icke-kirurgisk metod som innebär att man på ett enkelt och smidigt sätt lyfter och stramar till huden och på så sätt få tillbaka den fylliga och smidiga huden som man en gång har haft.

Behandlingen går till på så sätt att man för in tunna trådar under huden med hjälp av en mycket tunna nålar. Trådarna är tillverkade av ämnet polydioxinanon (PDO) som man även använder inom kirurgi för att sy i de inre organen och är tunnare än ett hårstrå. Trådarna är nedbrytbara och vävnadsvänliga och ofarliga för kroppen. 

Trådarna har små så kallade krokar och placeras i ett optimalt läge när man för in dem i huden. Dessa ska ge ett mekaniskt lyft och när nålen sedan tas ut ska tråden ligga kvar i rätt läge under huden. Trådarna ger huden ökad elasticitet och du ser en klar förbättring direkt efter behandlingen. Även hudkvalitén förbättras och du får ett naturligt resultat eftersom trådarna följer de naturliga konturerna.  

Behandlingen är smärtfri, men görs ändå under lokalbedövning och tar mellan 30-50 minuter beroende på vilka områden som ska behandlas och hur omfattande dessa områden är.  

Ett slutresultat kan du inte förvänta dig förrän cirka två veckor efter behandlingen och då ser din hud fyllig ut med bättre textur.

Fördelarna med trådlyft

  • Säker behandling 
  • Kort behandlingstid 
  • Tydliga resultat 
  • Inga ärr 
  • Kort återhämtningstid

Vanliga funderingar

Vilka biverkningar kan jag förvänta mig?

Behandlingen har inga biverkningar utan du känner eventuellt av en liten svullnad och vissa kan få några få mindre blåmärken, men du behöver som regel inte sjukskriva dig från ditt arbete, däremot bör du undvika att bada bastu och träning under ett par dagar efter. Utöver detta, kan du återgå till ditt normala liv efter ingreppet. 

Vilket resultat kan jag förvänta mig?

Resultatet efter en V Soft Lift-behandling håller vanligtvis i 24 månader, dock kan både livsstil och ålder påverka hållbarheten. Påverkande faktorer såsom rökning, överdrivet solande eller intensiv träning kan korta ner hållbarheten.

Problemområden

som kan behandlas med trådlyft

Lyftet kan utföras på många områden på kroppen där huden vanligtvis blir slapp, men vanligaste områden inkluderar:

Rynkor & fina linjer

Hudföryngring

Gratis rådgivning

Innan du väljer att genomföra någon operation eller behandling hos oss rekommenderar vi rådgivning med en av våra specialistsjuksköterskor. Under konsultationen klargör vi vilka förväntningar och önskemål du har, sedan sker en genomgång av önskade områden för operation eller behandling.

Priser & övriga behandlingar

Produkter

På Klinik E.K erbjuder vi ett brett sortiment produkter. Kom in till oss för att fråga vilka produkter som passar dig bäst!

Var utförs tjänsten?

Flottiljgatan 67
721 31 Västerås

Tidsbokning & konsultation

Ring eller mejla för konsultation hos specialistläkare! Pris 500 kr.

OBS! Rådgivning hos specialistsjuksköterska är helt gratis.

info@klinikek.se

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss på

Recension